ОСТАННІ НОВИНИ

«Народна Самооборона» Львівщини відправила «караван» у АТО

|

«Народна Самооборона» Львівщини відправила черговий «караван» допомоги на Схід. Це вже чотирнадцята поїздка львівських волонтерів у сектор «А» до львівських військових, які беруть участь в АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «НС» Львівщини.

38

Зі Львова у зону бойових дій відправили 20-ти тонну фуру із запчастинами для військової техніки та інструментами, продуктами харчування , засобами гігієни тощо. У Полтаві вантаж уже поповнили декількома тонами хліба з місцевого заводу, а у Харкові – 10-ма тонами питної води.

«Караван» було доставлено 80-й аеромобільній бригаді, 24-й механізованій бригаді, бійцям батальйону «Львів» і солдатам добровольчого батальйону «Айдар».

До збору допомоги активно долучилися львів’яни та громади сіл Яворівського району. Зокрема, у Центри забезпечення військових люди приносили закрутки, продукти харчування, засоби гігієни, ба, навіть, передали солдатам багато домашньої випічки.

Вже з зони АТО активісти розповідають, солдати неабияк дякують усіх небайдужим за допомогу.

«Кожна наша поїздка до своїх військових – це нагадування про те, що ми повинні підтримувати бійців якщо хочемо жити вільно на рідній землі. Для мене допомога армії – це обов’язок. Я розумію, що лише разом ми зможемо перемогти», – наголосив керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *