ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка загубила маленького сина та племінника

|

На Львівщині матір на прогулянці загубила маленького сина та племінника. Допомогли розшукати двох малолітніх хлопчиків працівники Городоцького райвідділу міліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Міліція

За даними відомства, у Городоцький райвідділ міліції, 26 травня близько 13.30, надійшло повідомлення про зникнення двох хлопчиків віком трьох та чотирьох років. Про те, що її син і племінник зникли повідомила місцева мешканка. Жінка розповіла, що у якийсь момент діти, з якими вона гуляла, залишились без нагляду і тепер їх місцезнаходження невідоме.

Прибувши на місце події, правоохоронці організували пошук і невдовзі знайшли хлопчиків. Діти забрели на сусідню вулицю, проте доволі далеко від місця, де б мали бавитись і зачаїлись на дитячому майданчику. Обоє були цілі й неушкоджені.

Правоохоронці вкотре закликають усіх батьків бути максимально уважними, гуляючи з малолітніми дітками та не залишати їх без нагляду. У такому віці небезпечним для дитини може бути будь що – починаючи від автомобіля, закінчуючи домашніми тваринами. Слідкуйте також за тим де ваші діти проводять час і з ким вони спілкуються та приділяйте їм увагу, особливо у період довгих літніх канікул.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *