ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині під час обстрілів загинув «айдарівець» та жінка, що ховалась у підвалі

|

Учора, 26 травня, починаючи з другої половини дня й до ранку, населені пункти на контрольованій Україною території Луганщини вздовж лінії розмежування зазнали інтенсивних обстрілів зі зброї різного виду. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

За словами Г.Москаля, у Станиці Луганській внаслідок прямого влучення зруйнований і вщент згорів приватний будинок на вул. Лермонтова. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Околиці селища Стаханівець (що належить до м.Золоте Попаснянського району), де розташовані опорні пункти наших військових, із 4 ранку й до 5.30 обстрілювали з мінометів 80-го, 120-го калібру, а також із танка. Вогонь вівся з окупованого Первомайська, що за три кілометри від Стаханівця. За півтори години бойовиками було завдано 460 – 480 вогневих ударів.

За попередніми даними, ніхто з військових не загинув і не поранений, руйнувань житлового сектору немає. Учора після 16-ї години з мінометів та автоматичних гранатометів було обстріляно крайній блокпост українських військових у с.Родина, що біля Стаханівця. Важкі осколкові поранення отримав 27-річний боєць афганської роти батальйону «Айдар». Пораненого госпіталізували, однак через дві години він, на жаль, помер.

У вівторок о 21-й годині обстрілу з автоматичної зброї та мінометів зазнала також Попасна. Сьогодні о 4-й ранку житловий масив міста обстріляли з мінометів. Одна з мін влучила в житловий будинок на вул. Воровського. Будинок згорів, його господарка, 55-річна жінка, що ховалася в підвалі, загинула.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *