ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським «бізнесменам», які продавали в АТО «смертельні» бронежилети, світить тюрма

|

Апеляційним судом Львівської області скасовано незаконний вирок Сихівського районного суду Львова стосовно двох громадян, які продавали підроблені засоби захисту (бронежилети – ред.), призначені для учасників Антитерористичної операції на Сході України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Прокуратури Львівської області.

47

За даними відомства, зловмисники достовірно знали, що ці бронежилети не відповідають державним стандартам і не захищають від кульових поранень у разі обстрілу. В такий незаконний спосіб дует «підприємців» збагатився майже на 250 тисяч гривень

Як відомо, судом першої інстанції цих осіб визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, та призначено покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі з одночасним їх звільненням від реального його відбування з іспитовим строком 1 рік.

Прокуратура Львівської області не погодилась з таким вироком та оскаржила його до апеляційного суду Львівської області. Кримінальне провадження щодо зловмисників скеровано на новий судовий розгляд.

Попередній вирок суду сколихнув громадськість, львів’яни обіцяли одягнути на сихівського суддю липовий бронежилет і відправити в АТО

До цього, прізвища горе-бізнесменів, які продавали фальшиві бронежилети опублікували Львівські ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *