ОСТАННІ НОВИНИ

Курсант університету внутрішніх справ допоміг правоохоронцям затримати  хуліганів

|

IMG_4434

Курсант 2-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства Львівського державного університету внутрішніх справ Павло Предчишин допоміг правоохоронцям затримати хуліганів, які у Сихівському районі намагалися обікрасти чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

У неділю ввечері, 24 травня, повертаючись додому з прогулянки, хлопець побачив, як двоє молодих людей повалили на землю чоловіка та почали бити його ногами.

«Я одразу побіг до них та сказав їм припинити. Потім я допоміг чоловікові зупинити кров і викликав швидку медичну допомогу та міліцію. Також, я повідомив молодим людям, що вони затримані, однак ті й не думали тікати. Не вірили, що дійсно приїде міліція», – розповідає курсант. – «Однак, і медики, і правоохоронці оперативно прибули. Я спершу поїхав з потерпілим у лікарню, пізніше прибув до Сихівського РВ, де надав усі необхідні пояснення з приводу цього інциденту».

Зі слів потерпілого 49-річного львів’янина, учасника Афганської війни, з’ясувалось, що невідомі вимагали в нього гроші. Після відмови хулігани почали його бити, відібрали паспорт і 20 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *