ОСТАННІ НОВИНИ

АМКУ зриває тендери «Укрзалізниці»

|

Антимонопольний комітет України вже ввосьме спочатку року блокує закупівлі стратегічної продукції для залізничної галузі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці.»

За даними залізничників, Антимонопольний комітет України з початку цього року вісім разів повторив сценарій блокування процедури конкурсних торгів на закупівлю важливої продукції для залізничної галузі. Так, 26 травня за рішенням АМКУ призупинено закупівлю обмежувача перенапруги до розгляду скарги приватного підприємства.

Постійно повторюваний сценарій АМКУ полягає в тому, що за день до проведення торгів він присилає ДП «Укрзалізничпостач» своє рішення про призупинення закупівлі за скаргою маловідомої на ринку компанії і торги відкладаються майже на місяць. Так, скаргу «Славінтертрейд К» АМКУ планує розглянути 22 червня.

Водночас «Укрзалізниця» наполягає на якнайшвидшому розгляду скарги, для того щоб галузь не залишалась без потрібного їй обладнання.

Цього року Антимонопольний комітет України вже призупиняв закупівлі кам’яного вугілля, дизпалива, бандажів, рейкових скріплень та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *