ОСТАННІ НОВИНИ

Щоб стояв у кожній хаті. До 2018-го року газовий лічильник має бути у всіх абонентів

|

samgas_1

До 2018-го року приладами обліку споживання природнього газу мають бути забезпечені 100% споживачів. Про це сьогодні, 26 травня, на прес-конференції повідомив перший заступник голови правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Король, інформує кореспондент Львівського порталу.

За його словами, відповідно до державної програми вже до кінця цього року усім споживачам, в яких вдома встановлені газові плитки та колонки, мають безкоштовно встановити лічильники. А з 1-го січня 2016 року така програма запрацює і для тих, в кого встановлена лише газова плита.

«Що стосується тих, в кого лише одна газова плита, звичайно, такі люди можуть звернутися, щоб їм встановили газовий лічильник раніше. Але змушені будуть оплатити цю послугу самостійно», – пояснив Володимир Король.

За його словами, на сьогодні у Львівській області приладами обліку споживання природного газу забезпечені 630 тисяч абонентів. За два роки підприємство має забезпечити лічильниками ще приблизно 140 тисяч споживачів.

«Технічні можливості у нас є, питання лише в грошах. Наперед загадувати не можу і не буду, але програма задекларована», – додав представник «Львівгазу».

Фото: www.volynnews.com

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *