ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня у Львові визначать найкращих перукарів і візажистів західної України

|

для соц сетей lviv1 (2)Відкритий відбірковий тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики, нарощування та декорування вій «Чемпіонат Заходу «Золотий Лев» проходитиме у Львові цього тижня 26-28 травня у рамках фестивалю індустрії краси «Дзеркало моди».

Чемпіонат «Золотий Лев» та фестиваль «Дзеркало моди» проходитимуть у виставковому центрі «Південний-EXPO», що на території торгового комплексу «Південний» за адресою м. Львів вул. Щирецька, 36.

Під час заходу відвідувачі фестивалю зможуть не лише побачити останні віяння індустрії краси, але й придбати засоби догляду за волоссям, нігтями та шкірою безпосередньо у  виробників. На відвідувачів чекають останні новинки та тенденції індустрії краси, вигідні пропозиції, акції, знижки, розіграші, професійні конференції, семінари, чемпіонати та шоу-покази.

Окрім цього, у рамках фестивалю відбудеться відкритий Чемпіонат Західної України з масажу.

У рамках фестивалю заплановані також численні професійні заходи для працівників індустрії краси: майстер-класи з нігтьової естетики; майстер-класи з візажу; майстер-класи з перукарського мистецтва, косметологічна конференція та семінар-тренінг для адміністраторів та директорів салонів краси.

Контакти організаторів: +38 (056) 373-93-70/71, +38 (0562) 357-357; (093) 013-80-69

[email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *