ОСТАННІ НОВИНИ

«ТІК» їде до Львова у прекрасній фізичній і музичній формі – Бронюк

|

1620142_481239808690666_1972480978_n

Цього року популярний вінницький гурт «ТІК» відзначає десятиліття своєї музичної творчості. До такої круглої дати музиканти підійшли дуже відповідально і вирішили себе і своїх шанувальників потішити наймасштабнішим концертним туром  за всю історію гурту –  «Люби ти Україну». Один з найбільших концертів туру відбудеться у Львові вже цієї суботи, на стадіоні «Арена Львів», про це інформує кореспондент Львівського порталу.

На прес-конференції присвяченій концерту, лідер «ТІКу» Віктор Бронюк запевнив, що має чим здивувати вибагливу львівську публіку. Хоча має і деякі переживання – вони пов’язані з не менш вибагливою  львівською погодою.

DSC_1093

 

«Завжди є переживання стосовно погоди, якою вона буде. Не раз виступали у Львові і вже знаємо, що погода тут по-особливому примхлива. А що стосується концерту, то на «Арені Львів», хочемо зіграти не просто якийсь традиційний концерт, а очікуємо, що це буде така свого роду зустріч друзів. Де разом будемо співати і веселитьсь, а про інші сюрпризи не хотілося б розповідати. Хто прийде, той побачить. Тільки одне можу сказати, що грати будемо не тільки вже знані хіти, а виконаємо також і декілька дебютних речей, які не ввійшли до нового альбому», – розповів В. Бронюк.

DSC_1075

За словами Віктора Бронюка, цьогорічний ювілейний тур гурту для команди «ТІК» став особливим. І не тільки через стадіонні концерти, а й через те, що гастролі колективу вперше вийшли за межі України.

«В межах туру «Люби ти Україну» ми зіграли 15 концертів за океаном в Канаді та США. Крім того, влітку готуємось до гастролей Європою, зараз ведемо перемовини з Польщею, Італією, Іспанією, Німеччиною та Великою Британією», – додав В.Бронюк.

11301543_481239812023999_1602482128_n

Також, як за зазначив Віктор Бронюк, до Львова незважаючи на щільний концертний графік, «ТІК» їде в прекрасній фізичній і музичній формі.

Варто також додати, що святкування ювілею гурту «ТІК» розпочалося ще 1 лютого. Перед виступом у Львові,який відбудеться 30 травня на«Арені Львів», початок – о 19:00, колектив зіграє концерт в Івано-Франківську (26 травня). Також заплановані виступи команди в Ужгороді (2 червня), Луцьку (4 червня), Рівному (7 червня) та Вінниці (10 червня). Загалом тур до 10-ліття гурту «ТІК» з у рахуванням українських і закордонних концертів охопить близько 50 міст.

Фото: Святослав ДРАБЧУК, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *