ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-соліст гурту «Ляпис Трубецкой» отримав посвідку на проживання в Україні

|

a639d787a1a6c78119c147dabad093d1

Колишній лідер білоруського гурту «Ляпис Трубецкой», а нині фронтмен групи «Brutto» Сергій Міхалок та його продюсер Антон Азізбекян отримали посвідки на постійне проживання в Україні. Про це пише УНІАН з посиланням на прес-службу Державної міграційної служби України.

Як нагадали в міграційній службі, у січні цього року віце-прем’єр-міністр – міністр культури В’ячеслав Кириленко подав клопотання до МВС з проханням надати дозвіл на проживання для цих двох артистів як діячам культури, імміграція яких відповідає інтересам України, щоб підтримати імідж України, як держави, в якій гарантовано можливості для вільного вираження власних поглядів та переконань, в тому числі через творчу діяльність, а також врахувати в цьому рішенні позицію гурту з підтримки української Революції гідності та їхній внесок у розвиток української музики.

 
У Державній міграційній службі також зазначили, що посвідка на постійне проживання надає іноземцям право постійно проживати в Україні та користуватися тими самими правами і свободами, а також нести такі самі обов’язки, як і громадяни України, за винятками, встановленими Конституцією, законами чи міжнародними договорами України (право обирати та бути обраними до органів влади, працювати на державній службі тощо).

Нагадаємо, що гурт  «Ляпис Трубецкой» від початку підтримував Революцію гідності в Україні. А їхня пісня «Воины Света» стала одним з неофіційних гімнів Майдану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *