ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА вважають, що родичів бійців 24-ї бригади підбурюють провокатори

|

ЛОДА

У четвер, 21 травня, виконувач обов’язків першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський зустрівся з групою громадян, які представилися родичами бійців 24-ї механізованої бригади. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Жінки розповіли, що володіють інформацією про те, що їхніх чоловіків не демобілізують у встановлені законодавчо терміни.

«Нещодавно голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрічався з родинами воїнів 24-ї механізованої бригади. Вони обговорювали усі проблемні питання. У тому числі питання демобілізації. Чому це питання знову виникло зараз – зрозуміло: ситуація напружена і останніми днями є декілька інформаційних приводів, які негативно характеризують мешканців Західної України. Вважаємо, що такі збурення є провокаційними, а відповідні служби працюють на виявлення підбурювачів», – заявив Ростислав Замлинський.

родичі бійців

Нагадаємо, що на початку травня голова Львівської ОДА двічі зустрічався з матерями та дружинами військовослужбовців 24-ї механізованої бригади.

Під час другої зустрічі керівник Львівщини ознайомив присутніх із Указом Президента України про звільнення у запас військовослужбовців. Олег Синютка також уточнив порядок і терміни звільнення в запас військових 24-ї бригади та розповів про соціальну допомогу і порядок надання виплат для демобілізованих.

Він гарантував, що особисто триматиме під контролем усі проблеми демобілізованих бійців і порадив у випадку виникнення труднощів зателефонувати за номером 112 і розповісти про свою біду.

Також родичам бійців 24-ї  запропонували створити так звану консультативну раду, яка вирішуватиме усі нагальні питання воїнів АТО зі Львівщини. Цей орган функціонуватиме за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *