ОСТАННІ НОВИНИ

До Польщі не пустили контрабанду медпрепаратів та цигарок

|

До Польщі не доїхали медпрепарати вартістю 120 тисяч гривень, які виявили під кузовом вантажівки, а також три тисячі пачок сигарет у днищі мікроавтобуса. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Спробі незаконного переміщення до Польщі медичних препаратів та обладнання запобігли учора в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з  працівниками митниці.

Житель Київської області приховав у вантажному автомобілі «Мерседес» 477 флаконів та коробок стоматологічних препаратів і обладнання. Однак спеціально обладнане місце під кузовом напівпричепа автомобіля біля запасних коліс працівники пункту пропуску виявили.

Препарати восьми найменувань на суму близько 120 тисяч гривень вилучено, на 45-річного українця складено адмінпротокол.

Крім того, прикордонники Мостиського загону з працівниками митниці виявили у чотирьох автомобілях марки «Фольксваген» під обшивкою  дверцят та в подвійному днищі понад 3 тисячі пачок сигарет, кілька десятків кілограмів сиру та кави. Через пункти пропуск  «Шегині» та «Рава-Руська» до Польщі громадяни України везли сигарети, а каву та сир із сусідньої країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *