ОСТАННІ НОВИНИ

Відомий француз представить у Львові безкоштовну виставу

|

У наступний вівторок, 28 травня,  у Львові презентує виставу «Готель Європа» французький драматург, письменник і філософ Бернар-Анрі Леві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Виставу покажуть у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької, початок о 19.30 год.

Запрошення на виставу – безкоштовні, їх можна отримати у квитковій касі «ОТ-ОТ» на просп. Свободи з 22 травня. Кількість запрошень обмежена.

Сама п’єса – це монолог, довжиною в 5 актів. Дія відбувається 27 червня 2014 року в Сараєво, напередодні меморіальних заходів в пам’ять про століття з початку Першої світової війни. Головний герой – письменник, який повинен підготувати промову. Місце дії – готель, в якому він бував 20 років тому. На його промову про Європу, її основоположні цінності, її майбутній і теперішній стан духу чекають мільйони. Він один у закритій кімнаті шукає натхнення в старих фотографіях і документах. Лейтмотивом через всю п’єсу проходить тема Українського Майдану, боротьба українців за право жити у вільній країні – нагадування всій Європі про те, якими є справжні маркери демократії та ціна, яку народові доводиться платити за гідне життя.

до вистава

До слова,  Бернар-Анрі Леві виступить на Львівському медіафорумі з інавгураційною промовою «Історія – улюблена настільна книга тиранів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *