ОСТАННІ НОВИНИ

Стелла Анкрава: «Не варто втрачати можливість перейняти Європейський досвід»

|

9 Стелла Анкрава

Голова делегації Комітету Європейського Союзу з цивільних аспектів врегулювання кризових ситуацій (CIVCOM) на Львівщині, про роль візиту консультативної місії Європейського союзу (КМЄС):

«Ціль нашої поїздки на Львівщину – почути, що саме вам потрібно, аби ЄС міг допомогти. Рада, що відбулись плідні зустрічі, ми дуже вражені бажанням та мотивацією реформуватися у Львові. Гадаю, ми маємо продовжувати нашу співпрацю та продовжувати втілювати реформи в Україні. У Львові ми побачили дуже хороший темп, тож потрібно тримати цю швидкість, бо ще багато має бути зроблено. Це дуже хороша нагода для вас перейняти досвід інших країн і використовувати його у себе. Досвід з реформування правоохоронних органів, судової системи та прокуратури. Але потрібно налагоджувати подібне спілкування між різними департаментами, як регіонального, так і Національного рівня. І не варто втрачати таку можливість.

Ми хотіли поспілкуватися з правоохоронними органами Львівщини та почути, що необхідно для втілення ефективних реформ, аби невдовзі ми змогли налагодити тісну та плідну співпрацю.

Зібрані думки ми привеземо до столиці Європейського союзу – Брюсселю. Де будуть прийняті рішення з приводу консультативної місії в Україні, як покращити її майбутню роботу, аби налагодити тіснішу співпрацю для ефективності».

Як відомо консультативна місія Європейського союзу (КМЄС) офіційно розпочала свою роботу в Україні 1 грудня 2014 року. Вона працює на запрошення українського уряду та згідно з рішенням Ради ЄС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *