ОСТАННІ НОВИНИ

На Трійцю Укрзалізниця призначила ще два додаткових поїзда через Львів

|

Для забезпечення перевезень пасажирів залізничним транспортом напередодні Дня Святої Трійці Укрзалізниця призначила додаткові поїзди у західному напрямку: Київ – Ужгород та Київ – Івано-Франківськ. Обидва склади прямують через Львів. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Так, поїзд № 207 Київ – Ужгород відправиться у рейс із Києва у п’ятницю 29 травня о 17:30. Поїздом можуть скористатися також мешканці Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Львова, Мукачева та інших міст.

Цього ж дня, 29 травня о 22:23, у рейс вирушить додатковий поїзд №  269/219 Київ – Івано-Франківськ. Поїздом, у складі якого курсуватимуть вагони плацкартні, купейні та класу люкс, можуть скористатися мешканці Козятина, Вінниці, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя, Львова та Ходорова.

Нагадаємо, що раніше Укрзалізниця також призначила до Трійці додаткові поїзди № 210/209 Миколаїв – Київ та № 284/283 Запоріжжя – Івано-Франківськ, а також додаткові рейси поїзда № 108/107 Одеса – Ужгород.

Квитки на додаткові поїзди можна придбати у залізничних касах та через онлайн-сервіс резервування та придбання проїзних документів: http://booking.uz.gov.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *