ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі бойовики обстріляли мирні населені пункти

|

1426593526-4174-boeviki-reuters

Від учорашнього вечора бойовики на сході України не припиняли обстріли  позицій українських військових та мирних населених пунктів. Як повідомили Львівському порталу у прес-центрі штабу АТО, злочинці використовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, крупнокаліберні кулемети та інші види озброєння.

На Луганському напрямку бойовики стріляли із зенітних установок, мінометів та гранатометів по Щастю, Трьохізбенці, Кримському. Зокрема, двічі вночі обстрілювали з мінометів безпосередньо саме місто Щастя.

У напрямку Авдіївки злочинці неодноразово з різних видів озброєння обстрілювали Золоте, Кірово, Катеринівку, Попасну, Ленінське та Майорськ.

На Донецькому – використовуючи міномети і артилерію заборонених Мінськими домовленостями калібрів, терористи вели вогонь по Верхньоторецькому, Пісках, шахті Бутовка, Новоласпі. По Опитному та Пісках стріляв і ворожий танк. Близько опівночі по Пісках бандити гатили вже з 120-ти мм. мінометів, використовуючи запалювальні боєприпаси.

В районі Маріуполя загарбники продовжили обстрілювати багатостраждальне Широкине. Злочинці використовували танк, міномети, гранатомети. Стріляли і снайпери.

Окрім Щастя, сьогодні вночі російсько-терористичні найманці підступно вели вогонь по мирних населених пунктах – Гранітне, Катеринівка та Попасна.

Фото: REUTERS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *