ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають книжки для дитячого будинку

|

книжкиВ рамках соціальної кампанії «Моя хата НЕ скраю», з 21 травня до 21 червня проводитиметься  збір книг для дитячого будинку «Добре серце» у селі Новий Милятин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Організатори закликають небайдужих людей підтримати акцію та зробити свій вклад в освіту і розвиток дітей. Книжки просять приносити за адресою: вул. Дорошенка, 29 з 12.00 до 18.00 в будні дні.

«Ми розпочинаємо збір книжок для діток з обласного дитячого будинку. В області є проблема з наповненням бібліотек в дитячих соціальних установах. Тому ми вирішили в рамках нашого проекту «Моя хата НЕ скраю» зробити акцію зі збору книг. Ми вже  збирали теплий одяг та взуття для нашого львівського інтернату, тепер будемо збирати книги. Наголошуємо на тому, що книжки мають бути в хорошому стані, а саме: чистими, неушкодженими, на дитячу або підліткову тематику, а також книжки мають бути державною мовою. Після завершення акції, всі зібрані книги, які відповідають вимогам, будуть передані дітям. Також під час візиту в дитячий будинок «Добре серце» ми, як завжди, проведемо дітям яскраву розважальну програму з аніматорами. Робити добрі справи – легко і приємно, і кожному це під силу», – розповідає Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді».

Фото: vasylivkalb.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *