ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали підозрюваних у викраденні людини та вимаганні

|

110 викрадення людиниПрацівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області 16 травня затримали чоловіка, котрий разом зі спільниками організував викрадення людини та вимагав викуп у розмірі 50 тисяч доларів США за її звільнення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За даними міліції, у квітні 2012 року, на перехресті вулиць Стрийська – Наукова, затриманий разом з п’ятьма спільниками незаконно позбавили волі чоловіка та вимагали у його дружини п’ятдесят тисяч доларів США за його звільнення. Викраденого чоловіка зловмисники катували та погрожували йому смертю.

Впродовж доби бійці спецпідрозділу «Сокіл» звільнили викраденого, котрого зловмисники утримували в мікрорайоні Рясне-1. Також працівники міліції затримали двох учасників злочинної групи. Інших зловмисників було оголошено у розшук.

Відкрито кримінальне провадження за незаконне позбавлення волі людини та вимагання. Санкції статей передбачають покарання у вигляді обмеження волі до семи років.

Слідчий суддя Шевченківського районного суду Львова обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *