ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підліток на машині наїхав на велосипедиста

|

дтп

У Львові затримали 15-річного хлопця, який позичив у свого товариша автомобіль і збив велосипедиста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

У неділю до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що до них за допомогою звернувся 22-річний юнак. Хлопець розповів, що травмувався внаслідок ДТП. За його словами, подія сталася близько 17.20 години на вулиці Повітряній у Львові.

До місця пригоди одразу ж вирушили співробітники Державтоінспекції. Правоохоронці з’ясували: невідомий водій, керуючи легковиком «Москвич», скоїв наїзд на 22-річного велосипедиста. Залишивши автівку на місці ДТП, керманич «накивав п’ятами».

У результаті наїзду водій «велосипеду отримав забій грудної клітки та закритий перелом ноги. Після надання медичної допомоги, юнака відпустили додому.

Співробітники ДАІ уже розшукали водія, який скоїв цю автопригоду. Ним виявився 15-літній хлопець. Підліток розказав, що позичив автомобіль у знайомого та вирішив проїхатись містом.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *