ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській опері просять мобілізовувати акторів почергово – офіційна заява

|

SONY DSC

Колектив Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької клопотатиме про почергову мобілізацію працівників до лав Збройних сил України. Про це йдеться в офіційному зверненні, оприлюдненому на сайті Опери, передає кореспондент Львівського порталу.

Театрали пояснюють, що мобілізаційні повістки отримав 21 працівник. Серед них дві третини творчих фахівців, одразу замінити яких в оперних і балетних виставах немає можливості.

У заяві наголошується, що Львівська опера дотримується Конституції України і Закону “Про мобілізацію”, розуміючи, що в цей складний час кожний свідомий громадянин повинен бути готовий захищати кордони України.

Водночас дирекція Оперного наголошує, що сторінка у соціальній мережі Фейсбук, де нещодавно поширювали провокаційні заклики, створена з приватної ініціативи артистів, і вона не зареєстрована як офіційна сторінка театру.

Нагадаємо, що 17 травня у Фейсбуці поширювали заяву від імені акторів Львівської опери із обуренням щодо 35-ти повісток про мобілізацію, які одночасно отримали працівники театру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *