ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львівські маршрутки проходили перевірку на чистоту

|

AvtobusLMR050814Сьогодні, 20 травня, пройшла перевірка санітарного та технічного стану автобусів, що курсують на міських маршрутах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Тестування на чистоту пройшли лише 7 міських автобусів.

Як розповів спеціаліст управління транспорту та зв’язку ЛМР Роман Чабан, представники управління транспорту та зв’язку заходять у автобуси як пасажири та перевіряють, чи чисто в салоні, в якому стані поручні та крісла, чи працюють сигнали сповіщення до водія, оцінюють якість роботи водія, зокрема, як він спілкується з пасажирами, чи споживає він їжу та напої в салоні, чи палить.

Основні критерії при перевірці – трафарети з номером маршруту, кінцевими зупинками, санітарний і технічний стан автобуса, куток споживача та інформація про оплату за проїзд, поведінка водія.

«Ми складаємо картки відповідні, в яких виставляється за певними критеріями  бал водію та транспортному засобу. Вся інформація по перевірках узагальнюється та виноситься на нараду з перевізниками, яка відбувається щомісяця. Надаємо ці картки підприємствам-перевізникам для подальшої їх реакції», – повідомив Роман Чабан.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *