ОСТАННІ НОВИНИ

Озброєний злочинець взяв у заручники полковника міліції та двох жінок

|

im578x383-PM93image004В Одесі озброєний чоловік захопив у заручники двох працівниць аптеки, а потім обміняв їх на заступника начальника МВС області полковника міліції Дмитра Головіна. Наразі зловмисника затримано.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС Одеської області.

20 травня невідомий озброєний чоловік увірвався до одеської аптеки та захопив двох працівниць.

“Сьогодні, о 14:30 до міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік під загрозою застосування зброї захопив у заручники двох працівників аптеки на вулиці Пантелеймонівській.

На місце події виїхали співробітники міліції і вмовили правопорушника відпустити заручників в обмін на одного з правоохоронців”, – йдеться у повідомленні.

Замість працівниць аптеки злочинець погодився взяти у заручники заступника начальника МВС області полковника міліції Дмитра Головіна.

im578x383-PM822image003“Станом на 17:00 Дмитро Головін вмовив чоловіка обміняти себе на заручниць. Зловмисника доставили у Приморський райвідділ міліції для з’ясування всіх обставин подій.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.147 (захоплення заручників)”, – повідомили у МВС.

Правоохоронці проінформували, що під час інциденту ніхто не постраждав.

Фото: mvs.gov.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *