ОСТАННІ НОВИНИ

Результати за ЗНО з української мови на Львівщині оскаржують 36 абітурієнтів

|

ЗНО_P36 абітурієнтів надіслали до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти апеляцію щодо їхніх результатів за ЗНО з української мови та літератури.

Про це сьогодні розповіла керівник Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, інформує «Погляд».

«У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти ми отримали 36 бланків для розгляду апеляції. Це твори, кожну роботу перевірятиме три екзаменатори, вони будуть описувати всі помилки, зауваження. Потім результати будуть сканувати і відправлятимуть до Українського центру (оцінювання якості освіти, – ред.) і будуть визначати нову оцінку», – пояснила вона.

За її словами, процедура апеляції зберігається, упродовж 5 днів після оголошення результатів, можна подати на апеляцію, заповнивши відповідний бланк на сайті УЦОЯО.

«Також на особистих сторінках абітурієнти можуть завантажити картку результатів учасника і отримають відповідь з коментарем до кожного завдання, також можна замовити електронну копію бланків і отримати через кілька днів копію бланка А і бланка Б», – пояснила вона, додавши, що раніше така можливість була лише у тих, хто подавав на апеляцію.

Наголосимо, що до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти входить Львівська, Волинська та Рівненська області.

Ілюстрація PHL

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *