ОСТАННІ НОВИНИ

Жодних «народних республік» на Одещині не буде, - Лубківський

|

xxxПравоохоронні органи активно протидіють спробам дестабілізувати ситуацію на Одещині, і жодних формувань чи утворень, які б становили загрозу українській державності, тут не було не і не буде

Про це заявив радник глави СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці у Facebook, пише Еспресо.TV.

“Хочу вкотре наголосити, що Служба Безпеки України спільно з іншими правоохоронними органами активно протидіє спробам дестабілізувати ситуацію в Одесі та Одеській області. Ми також повністю контролюємо безпекову ситуацію в регіоні, упереджуючи спроби диверсій та провокацій і знешкоджуючи зловмисників”, – йдеться у повідомленні.

“Жодних формувань чи утворень, які б становили загрозу українській державності чи територіальній цілісності тут не було не і не буде створено! Маю на увазі, передусім, інформацію, яка активно “гуляє” в соцмережах, розкручується московськими ЗМІ, і, на жаль, підхоплюється українськими медіа, про т.зв. Народну раду Бесарабії, Бесарабську Народну Республіку і т.д.”, – додав Лубківський.

Він наголосив, що у місті й області тривають оперативні заходи, спрямовані на захист української державності і убезпечення одеситів.

Нагадаємо, в Одесі група проросійських провокаторів провела в суботу другу “конференцію” сепаратистської “Народної ради Бессарабії”, на якій було представлено “законопроект про національно-культурну автономію”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *