ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці займуться посадовцями, причетними до збоїв у водопостачанні Борислава

|

Підрозділи обласної Держфінінспекції завершили перевірку діяльності комунального підприємства «Бориславводоканал». За результатами ревізії виявлено ряд порушень, які свідчать про неналежне здійснення господарської діяльності на підприємстві. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на заступника голови Львівської облдержадміністрації Ірину Гримак.

Результати цієї ревізії вже направлено у правоохоронні органи для відповідного реагування. За її словами, на сьогодні також стоїть питання про зловживання становищем з боку керівництва міської ради Борислава та водоканалу.

Ірина Гримак також додала, що міському голові Борислава запропоновано чіткі кроки для врегулювання ситуації та забезпечення стабільного водопостачання.

“За умови дотримання графіку погашення заборгованості відімкнень водопостачання вдасться уникнути”, – зазначила вона.

Станом на сьогодні жителям міста Борислава і селища Східниця відновлено подачу води, відімкнену через борги КП “Бориславводоканал” перед ПАТ “Львівобленерго” за спожиту електроенергію. Загальна сума невиплачених коштів становить 1 млн. 500 тис. гривень.

Нагадаємо, що 14 травня у зв’язку із заборгованістю Бориславводоканалу в розмірі 302 тис. грн. ПАТ “Львівобленерго” відключило насосну станцію “Рибник”. Внаслідок цього понад 15 тисяч споживачів залишилося без води. Це вже не перше відімкнення через борги цього комунального підприємства.

Як повідомляв раніше Львівський портал, міський голова Борислава заявив, що рейдери намагаються захопити комунальне водопостачальне підприємство міста, а тому вчиняють різноманітні диверсії, зокрема виводять з ладу насоси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *