ОСТАННІ НОВИНИ

«Айдар» затримав двох російських військовослужбовців

|

Бійці добровольчого батальйону територіальної оборони «Айдар» затримали двох російських військовослужбовців.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання про достовірність інформації про затримання бійцями «Айдару» двох співробітників російського Головного розвідувального управління.

«Щодо затримання – дійсно, факт затримання був. Двоє російських військовослужбовців дійсно затримані, і з ними зараз працюють наші оперативники. Іншої інформації поки що немає», – повідомив Лисенко.

Як повідомив лікар Григорій Максимець, затримані військові – Алєксандр Алєксандров та Євгеній Єрофєєв – із Самари, із військової частини міста Тольяті, що була розквартирована в Луганську.

Російські військові розповіли, що командування повідомило, ніби батальйон «Айдар» виведений з Щастя, покинув ТЕС і вони вирішили перевірити, чи це справді так.

Після затримання військових доставили до медслужби батальйону «Айдар» та 59-го госпіталю.

«Як завжди у таких випадках, російські диверсанти дуже турбувалися за свої органи, які медики-карателі повинні у них вирізати з метою продажу, про що, з їхніх слів, їх постійно попереджають батьки-командири. Один з офіцерів-окупантів навіть зажадав оперувати плече без наркозу – стеріг свої нирки – і ми пішли назустріч побажанню терористичного трудящого», – написав Максимець.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *