ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию судять двох молодих грабіжників. Юнакам світить до шести років тюрми

|

shutterstock_228192334_615x462Стрийські правоохоронці завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо двох зловмисників, які підозрюються у вчиненні грабежу посеред вулиці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За даними міліції, молодики вночі на одній з вулиць міста відібрали в місцевого мешканця мобільний телефон вартістю більш як чотири тисячі гривень. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі.

«До Стрийського міськвідділу міліції, 30 березня, звернувся 33-річний місцевий мешканець, який повідомив, що близько другої години ночі на одній з вулиць міста до нього підійшли два парубки, запитали котра година, а потім один з них вирвав з його рук мобільний телефон та обоє втекли», – йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, до пограбування причетні 18-річний місцевий мешканець та його 19-річний родич, мешканець Івано-Франківської області. За рішенням суду, стриянину, який раніше вже мав неприємності з законом, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а його спільнику – домашній арешт.

Слідчі Стрийського міськвідділу міліції завершили досудове слідство та з обвинувальним актом скерували провадження до суду. За вчинене молодикам загрожує позбавлення волі від чотирьох до шести років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *