ОСТАННІ НОВИНИ

Порожні вагони поїздів можна відслідковувати онлайн

|

залізницяВід сьогодні усі, хто планує вантажні перевезення, можуть відслідковувати наявність  порожніх вагонів в онлайн-режимі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниці.

На офіційному сайті Укрзалізниці запрацював новий вид сервісу для клієнтів – інтерактивна довідка наявності вільних порожніх вагонів. Завдяки нововведенню клієнт зможе в режимі реального часу бачити ті вагони, які готові подаватися під навантаження, та оперативно отримати інформацію про їх власника, що дозволить ефективно планувати навантажувальні операції.

Інформаційною довідкою клієнти зможуть скористатися завдяки новому підрозділу «Наявність порожніх вагонів» на веб-сайті Укрзалізниці у розділі «Вантажні перевезення».

«Новий сервіс зробить механізм забезпечення клієнтів залізничного транспорту України значно прозорішим і зведе до мінімуму можливі корупційні зловживання, наприклад, створення штучного дефіциту вагонів, на цьому етапі співпраці вантажоперевізників та Укрзалізниці», – зауважив заступник Міністра інфраструктури Микола Снітко.

Наразі сервіс працює у дослідному режимі та буде вдосконалюватися відповідно до відгуків користувачів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *