ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі розширилася географія бойових дій (мапа)

|

АкадСухопутВійськНа Маріупольському напрямку тривають зіткнення у Широкиному. Противник веде вогонь переважно зі стрілецької зброї, проте зафіксовано обстріл наших позицій зі 122-мм артилерії, яку бойовики тримають в окупованій Саханці. Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко.

На Донецькому напрямку противник все активніше підтягує до лінії зіткнення в районі Донецька важке озброєння – 122-мм та 152-мм гармати та танки. Дещо розширилася географія бойових дій – окрім району аеропорту перестрілки тривають південніше – в районі Мар’їнки та північніше – поблизу Кам’янки. В передмістях Горлівки та Світлодарська противник вів вогонь по наших позиціях з БМП, танка та 120-мм міномета.

11

22

На Луганському напрямку відбулася серія збройних провокацій в районі Щастя, а також на різних ділянках поблизу Бахмутської траси. Зокрема, у с. Гірське внаслідок мінометного обстрілу бойовиків зруйновано житловий будинок.

Вчора в зоні проведення АТО було зафіксовано 7 польотів ворожих БПЛА.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено. Ці втрати сили АТО понесли на рубежах оборони поблизу Авдіївки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *