ОСТАННІ НОВИНИ

«Дніпро» «потопив» «Наполі» і вийшов у фінал Ліги Європи

|

Селезньов uefa.com

Дніпропетровський «Дніпро» вийшов у фіналі Ліги Європи, обігравши на столичному НСК «Олімпійському» італійський «Наполі» – 1: 0. Єдиний гол у матчі забив Євген Селезньов. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Гра відверто кульгала, комбінаційним футболом особливо не пахло, причиною того став  безперервний дощ, який заливав поле «Олімпійського» увесь матч.. Але “Наполі” примудрявся створювати моменти. Двічі міг забивати Ігуаїн. Раз вийшов один на один, другий – зрізав головою в дальній кут,  двічі врятував Бойко.

Ситуація змінилася після перерви. “Дніпро” заграв розкутіше. Пішов вперед, хоча його і влаштовувала нічия. Перший дзвінок продзвенів біля воріт гостей, коли Селезньов тікав один на один. Форвард зупинився, знайшов на іншому фланзі Лучкевича і півзахисник пробив у дальній кут , але мимо.

Забили з другого разу. Здорово зіграв Коноплянка. Не дав м’ячу вийти за межі поля, просунувся до штрафного і парашутом навісив на лінію воротарського. Там майстерно зіграв Селезньов, встигнувши пробити за спиною у захисника.

Після фінального свистка, на табло світився рахунок 1:0 і «Дніпро» вийшов у фінал. Зазначимо, що у фіналі Ліги Європи, який 27 травня прийматиме Варшава, “Дніпро” зіграє з іспанською “Севільєю”, яка знову перемогла італійську “Фіорентину” – 2:0 (5:0 за сумою двох матчів).

Фото:uefa.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *