ОСТАННІ НОВИНИ

Цукерберг відповість на питання українців у Facebook

|

Цукенберг REUTERS

У п’ятницю голова Facebook Марк Цукерберг дасть відповідь на прохання українських користувачів відкрити офіс цієї соцмережі у Києві. Про це пише ВВС Україна з посиланням на прес-службу Facebook.

15 травня о 3:30 ночі за київським часом пан Цукерберг публічно відповідатиме на ті запитання користувачів з усього світу, котрі отримали найбільше “лайків” на його сторінці. Серед них чимало запитань про український офіс.

Багато українських користувачів обурені тим, що адміністрація соцмережі безпідставно, на їхню думку, блокує деяких дописувачів з України. Вони звинувачують у цьому проплачених російських коментаторів, так званих “тролів”, які скаржаться адміністраторам соцмережі на публікації українських блогерів. На думку багатьох в Україні, виходом може стати відкриття в Києві офісу Facebook, який стежитиме за контентом.

«Це одне з запитань, яке є в списку, і завтра Марк Цукерберг дасть на нього відповідь», – телефоном розповіла ВВС Україна Ешлі Занді з прес-служби Facebook.

Ідею українських блогерів підтримав президент Петро Порошенко, написавши в Twitter, що “Україна справді потребує офісу Facebook”.

Фото:  REUTERS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *