ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали норвежця, туркмена, пакистанця та литовця

|

granica_2_650x410Прикордонники України затримали за день відразу чотирьох порушників кордону. Серед них громадянин Норвегії, який намагався перетнути кордон за паспортом друга та туркмен, який їхав без паспорта. Також затримали пакистанця і литовця, які в обхід пунктів пропуску пробирались до Польщі. Про це львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації державної прикордонної служби України.

Сьогодні вночі в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили у потязі «Варшава – Київ» громадянина Норвегії, який намагався незаконно перетнути державний кордон України. На паспортний контроль іноземець надав документ, який був дійсним, але прикордонники виявили, що він не належав пред’явникові. Норвежець пояснив, що нібито спросоння він переплутав паспорти та надав на перевірку паспорт друга, який забув його після спільного відпочинку у Європі.

Підтвердження цих слів та з’ясування всіх обставин подорожі іноземця перевірять правоохоронці. Наразі громадянин Норвегії чекає рішення суду за спробу незаконного перетину державного кордону України.

Водночас, учора вдень на Буковині прикордонники відділу «Мамалига» Чернівецького загону затримали громадянина Туркменістану. Чоловік, окрім дозволу на працевлаштування на території Молдови, ніяких документів не мав. Порушника було оштрафовано на суму 1 700 гривень та передано до міграційної служби.

Ще двох порушників на кордоні затримали прикордонники відділу «Шегені» Мостиського загону на Львівщині. Обидва намагалися дістатися до Польщі в обхід пунктів пропуску. Як з’ясувалося згодом, один із затриманих, 41-річний  громадянин Литви, знаходиться у міжнародному розшуку. Інший – громадянин Пакистану,  збирався у такий спосіб дістатися до ЄС для подальшого працевлаштування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *