ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині найбільша кількість учасників ЗНО з української мови, які отримали 200 балів

|

Shkoliari_PHLЗа інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, зі 142 учасників зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, які отримали 200 балів, 23 учасника з Львівської області, що є найбільшим показником серед усіх областей України. Серед 142 учасників, які отримали 200 балів – 127 учасників отримали максимум за тест базового рівня і 15 за поглиблений тест. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

За словами директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука, зі 127 200-бальників, які складали тест базового рівня, 23 мешкають у Львівській області, по 10 у Івано-Франківській і Дніпропетровській областях та 10 у Києві.

15 абітурієнтів, які набрали 200 балів за тест поглибленого рівня закінчили заклади освіти Київської області (4 учасники), Львівської, Черкаської, Закарпатської (по 2 учасники), Одеської, Сумської, Житомирської, Івано-Франківської областей та Києва (1 учасник).

Також 6 абітурієнтів отримали 200 балів як за тест базового, так і поглибленого рівня. Вони є випускниками закладів освіти Івано-Франківської (1), Київської (3), Львівської (1), Одеської (1), Черкаської (2) областей.

Нагадаємо, що у 2015 році результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури будуть враховані як державна підсумкова атестація за шкільний курс з української мови, Українським центром оцінювання якості освіти складено та затверджено окрему таблицю переведення тестових балів у шкалу від 1 до 12 балів.

 

Ілюстрація PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *