ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться олімпіада для атлетів з розумовими вадами

|

У п’ятницю  Львові розпочнуться ІІ відкриті ігри за програмою Спеціальних Олімпіад для атлетів з вадами розумового розвитку в п’яти видах спорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Участь у змаганнях візьмуть представники з 15 областей України та п’яти країн Європи (Польща, Литва, Латвія, Естонія, Румунія, Данія).

«Це унікальні змагання, так як вперше на території України проходять ігри такого рівня і об’єднують більше 300 молодих атлетів, які в силу тих чи інших обставин є трішки іншими за нас, але, повірте, нічим не гіршими. І їхня воля до життя і прагнення самореалізуватися заслуговують підтримки та поваги», – голова оргкомітету, керівник проекту «Спеціальна Олімпіада – Львів» Андрій Породко.

Відкриття заходу відбудеться 15 травня о 15:00 год. поблизу Львівського кіноцентру (колишній кінотеатр “Сокіл”) в парку “Горіховий гай” (вул. В. Великого, 14а). Самі змагання відбуватимуться у “Південний – Expo” (вул. Щирецька, 36). А в суботу в спортивному комплексі “Спорт Лайф” (вул. Зубрівська, 38) відбудеться фінал змагань з плавання.

До участі запрошуються діти та молодь з вадами розумового розвитку (вихованці шкіл-інтернатів, члени організацій інвалідів і т.д.), яким виповнилося 14 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *