ОСТАННІ НОВИНИ

На доганах головам Донецької і Закарпатської областей Порошенко може не зупинитися – експерт

|

Україну чекають нові кадрові рішення, а то і звільнення голів облдержадміністрацій. Це пов’язано як зі зміцненням обороноздатності, так і з майбутніми місцевими виборами, вважає аналітик  Міжнародного центру перспективних досліджень Анатолій Октисюк.

Порошенко

Експерт говорить, що догани за неналежні темпи будівництва фортифікаційних споруд голові Закарпатської ОДА Василю Губалю та голові Донецької обласної військово-цивільної державної адміністрації Олександру Кіхтенку є прогнозованими. Будівництво йде дуже повільними темпами і ділянки фронту, які закріплені за цими регіонами, є ненадійними. Крім того, Закарпатська та Донецька області не можуть похвалитися високими показниками мобілізації.

До того ж, ці догани можуть означати майбутні кадрові зміни напередодні місцевих виборів, які мають відбутися у жовтні. Традиційно, в нашій країні на очільників областей покладається завдання організації виборчих кампаній.

«Якщо керівництво області не може виконати інженерно-технічні завдання, то для Президента це є відповідним сигналом. Адже у виборчих питаннях можуть бути також провали. Тому не виключено, що найближчим часом нас можуть чекати нові кадрові рішення», – резюмує експерт.

Фото: ФБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *