ОСТАННІ НОВИНИ

Місцевих сільськогосподарських товаровиробників запрошують на бізнес-форум

|

У Львові відбудеться гастрономічний бізнес-форумі “PERSPECTIVE-UA” . Форум запрацює 21 травня у виставковій залі гуртового ринку сільськогосподарської продукції “Шувар”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

“Ми хочемо активізувати співпрацю між дрібними сільськогосподарськими товаровиробниками і підприємцями у сфері ресторанного та готельного бізнесу, – зазначив в. о. першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. – Тому ми запроваджуємо своєрідний спільний майданчик для фермерів, рестораторів та власників готелів. Тобто створюємо сприятливі умови для того, щоб місцеві сільськогосподарські товаровиробники мали можливість продавати свою продукцію для кафе, ресторанів та готелів”.

Міністерство аграрної політики та продовольства України працює над адаптацією українського законодавства до європейського та запровадженням західного досвіду підтримки сімейних фермерських господарств, які можуть запропонувати ринку унікальні, якісні продукти. Практика розвитку саме такого сегменту довела свою ефективність у Польщі та інших країнах Східної Європи

З метою розвитку співробітництва між учасниками ринку в межах Форуму відбудеться виставка-ярмарок “Час купувати українське”, де працюватиме “Центр Закупівель” – майданчик для проведення переговорів між виробниками та переробними підприємствами, службами закупівель супермаркетів, санаторіїв, готелів та ресторанів.

Окрім того, планується Фермерська виставка “Земля та бізнес” та виставка “Готель-Ресторан-Маркет” з кулінарним конкурсом для кухарів “Дні української кухні” на визначення найкращих кухарів української кухні. На Форумі відбудеться підписання Хартії Української кухні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *