ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни довіряють громадським організаціям, а не політичним партіям

|

Вчора під час відеомосту між Львовом і Дніпропетровськом на тему «Як розпізнати «кишенькові» громадські організації, які «приватизують» громадську думку у Львові і Дніпропетровську?» голова Громадської ради при ГУ МВСУ у Львівській області Рустам Курбанов заявив про довіру громадян до громадських організацій та про наявність у деяких ГО сепаратистів. Про це Львівському порталу повідомили у Прес-клубі Львівщини.

«Цього року ми формували нову Громадську раду при обласному управлінні міліції. З 58 організацій-кандидатів 18 були відсіяні. Чотири з них, на мою думку, напряму пов’язані з сепаратистськими рухами у Львові. Я не буду називати ці організації, хоча вони пов’язані між собою одними і тими самими фізичними особами. Я назву ту організацію, яка російською абревіатурою називається МОД «ОКЕАН». Один із представників колишньої Громадської ради при обласному управлінні міліції очолював регіональне відділення цієї організації, що стало підставою для нас торік для звернення в СБУ. Як спрацювала СБУ – нам  не відомо. В юстицію ми не зверталися, тому що не впевнені, що вона (ред..- організація) зареєстрована в Україні. В свою чергу ця МОД «ОКЕАН» прив’язана до фонду «Кремлевская стратегия». До нашої великої ганьби до керівних органів МОД «ОКЕАН» входить народна артистка України Ольга Сумська і її чоловік, – заявив громадський активіст.

Львівський блогер та громадський активіст Юрій Ситник зауважив, що згідно з  соціологічними дослідженнями, люди не довіряють жодним політичним партіям.

«А їх у нас вже 262. Тому акцент довіри змістився в бік громадських організацій. І тому олігархам вигідно фінансувати громадські організації, навіть ті, які є, на перший погляд, «білими та пухнастими», – каже Юрій Ситник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *