ОСТАННІ НОВИНИ

Кримчани відкрили у Львові заклад, де можна пройти усі кола пекла

|

Двоє молодих людей з Криму переїхали до Львова та відкрили тут заклад «Inferno», стилізований під пекло. Про це інформують у znaj.ua

37

Переселенці з Криму Алім Ісмаїлов і Олексій Никитенко відкрили у Львові стилізоване кафе під назвою “Inferno”. Новий заклад розташований в самому центрі міста, по вулиці Галицькій, 20.

38

При вході відвідувачів зустрічає тунель, який символізує річку Стікс, яка, відповідно до грецької міфології, відокремлює світ живих від світу мертвих. Пройшовши тунель львів’яни та гості міста потрапляють або в “Лімбо”, місце для душ, які не заслужили ні пекла, ні раю, або можуть перейти на наступний рівень – в один з “пекельних” залів.

40

Всі приміщення в кафе названі на честь семи смертних гріхів – зал гордині, зал обжерливості, зал жадібності, тощо. Особливою популярністю користується зал похоті, де основні відвідувачі – закохані пари. У цьому залі можна усамітнитися на плоских подушках-диванчиках, покурити кальян. “У цьому немає ніякої окультної або сатанинської ідеї, це просто арт-об’єкт, атракціон, до створення якого ми підходили з гумором”, – розповідає автор проекту Олексій. Такий заклад в місті, в якому й так багато туристичних закладів, єдиний у своєму роді. Його власники мріють, щоб проект став популярним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *