ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні випробовували сучасні протитанкові комплекси

|

6

На базі полігону 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України «Десна» (Чернігівська область) відбулись випробування  високоточної зброї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

5

За даними відомства, на випробовування новинок озброєння приїхали подивитись Президент України Петро Порошенко, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, міністр оборони Степан Полторак та начальник Генерального штабу Віктор Муженко.

7

Під час показу було продемонстровано протитанкові ракетні комплекси та керовані ракети, вироблені на українських підприємствах, які входять до складу ДК «Укроборонпром».

2

Також було проведено випробування протитанкового ракетного комплексів «Стугна-П» та  «Бар’єр», легкого протитанкового ракетного комплексу «Корсар». Були представлені переносні та стаціонарні ракетні комплекси, а також їх модифікації у складі бойових модулів на БМП та БТР різної модифікації. У цілому було продемонстровано більше 20 зразків сучасної техніки та озброєння вітчизняних виробників.

3

За словами Олександра Турчинова, сьогоднішні випробування сучасних ракет та протитанкових ракетних комплексів продемонстрували якість та надійність української зброї.

1

«Заслуговують на увагу також нові розробки «Укроборонпрому», такі як керовані надточні міни, що можуть відстрілюватись з укриття та керовано вражати різні цілі: від башти танку до укріпленої вогневої точки», – зауважив Турчинов.

4

Фото: прес-центр РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *