ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові покажуть виставу з проекту «10 хвилин До і Після сексу»

|

театр

У середу, 20 травня, на сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36) гостюватиме Київський театр-студія імпровізації «Чорний Квадрат». Цього разу столична трупа везе до Львова свою нову постановку про кохання – «Попередні Ласки». Про це Львівському порталу повідомили організатори гастролей.

«Попередні Ласки» – це вистава із проекту «Чорного Квадрату» «10 хвилин До і Після сексу», який з успіхом йде на театральних сценах всієї України. Привезти цю постановку до Львова театр-студія імпровізацій вирішив після ажіотажу, який викликали їхні перші у місті Лева гастролі торік у грудні – зі скандальною виставою «Кохання SEXом не зіпсуєш». Відтак 20 травня «Чорний Квадрат» знову провокуватиме, спокушатиме і смішитиме львівського глядача. Традиційні примітки на афішах вистав столичного театру – «18+» і «Ханжам вхід на виставу суворо не рекомендуємо!».

З анотації до вистави «Попередні Ласки»: «Чи варто йти в гості до чоловіка при першому ж знайомстві? І чи завжди таке запрошення у гості – це натяк на ліжко? Може, це просто пропозиція у більш інтимній атмосфері обговорити з партнером, скажімо, творчість Бродського? Хоча… Чи варто взагалі ходити довкола, якщо всім і так зрозуміло, чим усе врешті-решт закінчиться?..». На ці питання і постараються знайти відповіді актори театру «Чорний Квадрат». А їхні пошуки, як завжди, будуть рясно приправлені «фірмовим» гумором.

Початок вистави – о 19:00. Ціна квитків на виставу театру «Чорний Квадрат» «Попередні Ласки» у Львові 20 травня – від 100 до 260 грн.

театр 2

Продаж квитків – на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

– КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ”KING-CROSS LEOPOLIS”; мережа магазинів “ВУХО.КОМ” та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *