ОСТАННІ НОВИНИ

Добровольчий український корпус інтегрується у Збройні сили України

|

41

На базі 169-го Навчального центру Сухопутних військ «Десна» працює група офіцерів, що займається особовим складом. Військові допомагають координаторам з ДУКу та надають повну інформацію про соціальні гарантії та пільги, якими користуються українські військовослужбовці. Усім новоприбулим бійцям видають особисту зброю та повний комплект обмундирування.  Про це розповів сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Нагадаємо, що добровольчі батальйони «Донбас» і «Айдар» вже повністю інтегровані у Національну гвардію та Збройні Сили, отримали бронетехніку та артилерію, що значно підвищило ефективність цих підрозділів.

Також у центрі «Десна» пройшла презентація сучасної високоточної зброї, зокрема протитанкових ракетних комплексів та керованих ракет. На презентації були представлені ракетні системи «Стугна», «Комбат», легкий ракетний комплекс «Корсар» та керований артилерійський снаряд.

Нову зброю оглянув Президент України та вище військово-політичне керівництво держави. Вже проведено понад 7 тисяч модернізацій усіх видів озброєння. Адже головне для України – не військові паради та гра м’язами, а ретельна та постійна підготовка ЗСУ на полігонах та вдосконалення вітчизняної зброї – така позиція Верховного Головнокомандувача.

Ілюстрація: volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *