ОСТАННІ НОВИНИ

До Донецька прибувають снайпери РФ

|

За даними штабу АТО, до Донецька сьогодні прибуває група з 10 професійних снайперів з РФ. У Торез прибув ешелон з військовою технікою та боєприпасами. Про це повідомляє штаб АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

снайпери

Без істотних змін залишається ситуація в Донбасі. 11 травня з 18:00 бандити в ході обстрілів позицій українських військ знову використовували озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

На Донецькому напрямку бойовики били з 120-міліметрових мінометів по н.п.Опитне, Водяне, Піски. По шахті Дутовка били із зенітної установки і танка. Снаряди від танків і 152-мм знарядь і міни, випущені бандитами, падали в населеному пункті Авдіївка. По Мар’їнці стріляв снайпер.

Недовго протрималося затишшя і на Маріупольському напрямку. Тут злочинці використовували мало не весь свій наявний арсенал. “Били і з самохідних артилерійських установок, і з 120 і 82 мм мінометів, застосовували гранатомети і стрілецьку зброю. І отримавши адекватну відповідь, п’ять разів просили перемир’я”, – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку теж було неспокійно. Стріляли злочинці з мінометів великих калібрів, гранатометів і стрілецької зброї по Станиці Луганській, Щастю. По Ленінському та Лозовій загарбники стріляли з великокаліберних кулеметів.

За інформацією штабу АТО, до Донецька сьогодні прибуває група з 10 професійно підготовлених снайперів з Росії. У Торез днями прибув ешелон з військовою технікою та боєприпасами.

Ілюстрація news.bigmir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *