ОСТАННІ НОВИНИ

Злодій вкрав у львів’янки дитячу інвалідну коляску

|

graty_PHLУ Львові зловмисник викрав дитячу інвалідну коляску, яка стояла на сходовій клітці, в під’їзді будинку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Як розповіли правоохоронці, до Франківського райвідділу міліції звернулася 28-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що невідомі викрали дитячу інвалідну коляску, яка знаходилася на сходовій клітці, в під’їзді будинку, де вона мешкає. Сума завданих збитків становить 20 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 31-річний мешканець міста Львова. Викрадене майно у нього вилучено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *