ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу в зоні АТО втрат немає, п’ять бійців поранено (мапа)

|

210911_1За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, 5 – отримали поранення.

Про це 11 травня повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО полковник  Олександр Мотузяник.

За його даними, протягом доби незаконні збройні формування на сході України продовжували накопичення бойової техніки та боєприпасів поблизу Донецька та Станиці Луганської.

“Бойовики постійно порушують Мінські домовленості, застосовуючи артилерійське озброєння, що мало бути відведене за умовами перемир’я. Так, бандити здійснили 16 обстрілів позицій сил АТО з 120-мм мінометів, а також 1 обстріл з артилерії калібру 122 міліметри”, – зазначив Мотузяник.

На Донеччині найгарячішою точкою залишається н.п. Піскизафіксовано 10 обстрілів позицій українських військових. Дещо знизилась активність незаконних збройних формувань поблизу міста Горлівка.

На Луганщині російські найманці порушували перемир’я біля населених пунктів Щастя, Станиця Луганська, Золоте і Кримське.

Поблизу Маріуполя знову епіцентром протистояння між українськими воїнами та російсько-терористичними військами стало селище Широкіне.

“Зафіксовано 17 інцидентів порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань. Також бойовики обстрілювали н.п. Мирне, Чермалик та Піщевик”, – повідомив Мотузяник.

Окрім того у  межах Донецької та Луганської областей  українські прикордонники зафіксували проліт 5 ворожих БПЛА.

236184_1

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *