ОСТАННІ НОВИНИ

Вагон потяга львівської дитячої залізниці зійшов з рейок під час відкриття сезону

|

потягУ Стрийському парку учора, 10 травня, відбулося урочисте відкриття 64-го сезону роботи Львівської дитячої залізниці. Діти та дорослі мали можливість проїхати у відремонтованому місцевими бізнесменами дитячому поїзді «Вітерець», в якому обслуговуючий персонал (машиністи, провідники, кондуктора, прохідники) складається з школярів, які мріють про майбутню професію залізничника. Під оплески юних пасажирів, батьки багатьох з яких знаходяться в зоні проведення АТО, поїзд здійснив перше в цьому році подорож від станції Сонячна до станції Паркова. Крім того, для дітей була влаштована розважальна програма, конкурси з сюрпризами та концерт.

Попри це, не обійшлося без ложки дьогтю. Як повідомив на сторінці ГО Варта-1 у Facebook один з очевидців, під час останнього рейсу дитячого потяга, зійшов з рейок один з вагонів. На щастя, ніхто не постраждав.

Школярі, які продавали квитки на потяг, дуже просили не фотографувати подію.

Львівська дитяча залізниця заснована у 1951 році на території Стрийського парку на основі колії, прокладеної для підвезення експонатів Крайової виставки. Сьогодні вона має дві станції: Паркову та Сонячну. Довжина колії – 1,2 км.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *