ОСТАННІ НОВИНИ

Як головного львівського комуніста обливали кефіром

|

1350842У мережі з’явилося відео, на якому «свободівці» обливають кефіром голову львівського відділення Антифашистського комітету України Олександра Калинюка.

Як повідомляв Львівський портал», учора, 9 травня голова львівського відділення Антифашистського комітету України Олександр Калинюк не зміг відсвяткувати 70-ту річницю перемоги у Другій світовій війні, бо його завернули додому кефіром. Інформацію про це у коментарі Львівському порталу підтвердив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

За словами Любомира Мельничука, «Свобода» не могла допустити виходу під комуністичним прапором та георгіївськими лентами у Львові.

«Свобода» не могла не відреагувати на зухвалий вихід із комуністичним стягом та георгіївськими стрічками, який анонсував пан Калинюк. Він вирішив вчинити провокації у Львові, як робив це кожного року. Однак львівські свободівці зустріли його та пригостили кефіром, і він повернувся додому та більше не хоче виходити», – прокоментував Мельничук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *