ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові привітали військових медиків часів Другої світової війни

|

6

У Львові привітали лікарів, які рятували життя наших воїнів у роки Другої світової війни. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

2

До рідної частини їх прийшло всього п’ятеро, але в життєвому строю ветеранів, військових медиків, що рятували життя наших воїнів у роки Другої світової війни і закінчували свою службу у нинішньому військово-медичному клінічному центрі Західного регіону залишилось дванадцять.

3 головна

Ветерани пригадують, що у роки війни їх не називали, як теперішніх бойових медиків АТО – «Янголами життя», однак після одужання воїни ще довго писали листи до шпиталю з подяками за врятоване життя.

5

Вже нинішні військові медики військово-медичного клінічного центру Західного регіону, за рік російської агресії проти України майже всі вже пройшли гарт в польових госпіталях АТО. І тепер набагато краще розуміють, як це бути під ворожими обстрілами і рятувати життя пораненим.

В день пам’яті і примирення, для тих ветеранів, хто зміг прийти військові медики організували теплий і урочистий прийом.

1

З добрими словами та побажаннями виступив хор ветеранів Львівського гарнізонного будинку офіцерів. А тих, кого важка хвороба помножена на солідний вік, не відпустила з дому, військові медики привітали вдома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *