ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві голуб миру встановив рекорд

|

голубУ Києві виставили рекордно великого голуба мира з побажаннями з всієї України. Про це інформує УНІАН.

Металевий голуб має майже 2 метри і тримає на собі близько 25 тисяч листівок з побажаннями миру зі всієї України.

Навколо фігури голуба стоять коробки з назвами населених пунктів. Ці скриньки сьогодні привезли до столиці зі різних міст України. У них – побажання миру та злагоди.

Під девізом «Мир заради відродження» схожа акція пройшла в багатьох містах України.

За словами представника депутатської групи «Відродження», народного депутата Василя Гуляєва, головною метою всеукраїнської акції стало об’єднання країни навколо ідеї миру, пам’яті та поваги до славного минулого. «Зараз важливо об’єднувати, а не розколювати країну. Тільки єдина Україна здатна відродитися і стати процвітаючою. А Мир – це та найвища цінність, про яку сьогодні говорять у кожній українській родині, яка нас всіх об’єднує. Тисячі українців підтримали сьогодні нашу ініціативу – увічнили на крилах паперових голубів імена воїнів-героїв із побажаннями миру. До нашої акції приєднаються і сучасні герої – воїни АТО. Бачите, одна з урн для паперових голубів порожня – волонтери провезуть її на блок-пости, у гарячі точки АТО, щоб солдати змогли передати нам свої побажання, слова миру і добра», — розповів Василь Гуляєв.

Сьогоднішнє свято миру встановило новий цікавий рекорд: прикрашена тисячами паперових голубів металева скульптура «Голуб пам’яті і миру» потрапила у «Книгу рекордів України» як наймасовіше побажання миру у країні.

«Ми завжди приділяємо велику увагу соціальним проектам та із задоволенням їх підтримуємо. Нехай енергетика, яку несуть тисячі паперових голубів, стане фундаментом для нових досягнень нашої країни, — побажав представник «Книги рекордів України» Олег Іваненко.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *