ОСТАННІ НОВИНИ

Сім’ї військових, які загинули в АТО, отримали грошову допомогу

|

 

Станом на 7 травня цього року з обласного бюджету профінансовано понад 4,2 мільйони гривень для надання адресної допомоги 35 сім’ям, родичі яких загинули під час проведення антитерористичної операції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Кошти перераховані департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації відповідно до замовлення для подальшої виплати одержувачам, – розповів директор департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олег Демків. – Розмір такої допомоги на одну сім’ю становить 120,5 тисяч гривень. Одержувачів про виділення їм одноразової адресної допомоги інформуватимуть працівники департаменту соціального захисту населення”.

Нагадаємо, що в обласному бюджеті на 2015 рік передбачено кошти на виплату одноразової адресної допомоги сім’ям, родичі яких загинули під час проведення антитерористичної операції, в сумі понад 5 мільнів гривень. Такі видатки здійснюються в рамках Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *