ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня нардепи вимагатимуть прийняти закон про ТСК

|

Наступного тижня народні депутати вимагатимуть прийняти закон про Тимчасову слідчу комісію. Про це заявив народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Дмитро Добродомов після засідання робочої групи.

За словами депутата, вже наступного сесійного тижня депутати, які входять в склад робочої групи щодо розслідування фактів зловживань в уряді, будуть наполягати на прийняті законопроекту про ТСК.

«Зараз стоїть питання не в термінах роботи чи це дата 7 травня, чи 2 червня. Головне результат цієї роботи. Представник Генпрокуратури Жебрівський обіцяв надати депутатам попередній звіт розслідування до 15

травня. Але вже зараз після наведених фактів можна говорити про те, що Верховна рада має прийняти законопроект про ТСК, який підписаний усіма членами коаліції. І ми наполягатимемо на цьому», – сказав Д.Добродомов.

Також він розповів, що наступне засідання робочої групи відбудеться у вівторок, 12 травня, о 18годині.

«Ми дуже сподіваємося, що після наших звернень, на засідання робочої групи прибудуть запрошені представники уряду. Оскільки без цих представників, учасників процесу, неможливо встановити об’єктивність. Ми хочемо показати перед суспільством, чи підтверджуються факти розкрадань, і це є головною метою діяльності робочої групи», – додав нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *